سفارت روسیه در تهران بیانیه صادر کرد/ آزادی تبعه‌ای که پاییز گذشته بازداشت شد نام گروسی در میان مخاطبان موبایل هک‌شده مقام اسرائیلی پزشکیان: آمریکا برای ادامه مذاکره شرایط تحقیرآمیزی مطرح می‌کند که بنده حاضر به پذیرش آن نیستم حنظله گوشی نفتالی بنت را هک کرد پوتین: شرق اوکراین را تصرف خواهیم کرد شنیدن صدای انفجار در نزدیکی پایگاه هوایی در استان صلاح الدین عراق وزارت خارجه ایران: ونزوئلا حق دفاع از خود در برابر هر تعرض خارجی را دارد رسانه‌های عبری: نیرو‌های جدایی‌طلب جنوب یمن تماس‌هایی با تل‌آویو برقرار کرده‌اند بندر نشطون از دست ریاض خارج شد عراقچی در گفت‌و‌گو با الجزیره: تکرار جنگِ شکست‌خورده عاقلانه نیست / برای ما اولویت دیپلماسی است ولی برای هر وضعیت دیگری هم آمادگی داریم تعلیق فعالیت سرایا السلام در ۲ استان عراق به دستور صدر ادعای رئیس موساد: ایران همچنان به دنبال نابودی اسرائیل است سقوط هواپیما در مکزیک؛ ۷ نفر جان باختند آمریکا با معامله احتمالی ۳۵ میلیون دلاری با ارتش لبنان موافقت کرد واکنش مکزیک به تصمیم «ترامپ» درباره ماده مخدر «فنتانیل»

بازگشت صدها مهاجر افغانستانی از ایران به کشورشان

وزارت امور مهاجران طالبان از بازگشت دو هزار و هشتصد مهاجران افغانستانی از ایران خبر داد.
تاریخ انتشار: ۲۰:۴۱ - ۲۵ خرداد ۱۴۰۲ - 2023 June 15
کد خبر: ۱۸۹۵۲۴

به گزارش راهبرد معاصر، وزارت امور مهاجران طالبان در گزارشی اعلام کرد که دوهزار و 800 نفر از مهاجر افغان مقیم ایران طی روز گذشته (چهارشنبه شنبه 24 خرداد) از مرز اسلام قلعه وارد کشور شدند.

 

طالبان گفته است که برخی از این مهاجران به سازمان ملل برای ارائه کمک های نقدی معرفی شدند.

 

اخیرا سازمان جهانی مهاجرت (IOM) در گزارش تازه خود از افزایش مهاجرت افغانستانی‌ها در سال‌های ۲۰۲۱ و ۲۰۲۲ خبر داده است.

 

در گزارش سازمان جهانی مهاجرت آمده است که در این دو سال ۳.۶ میلیون افغانستانی به خارج مهاجرت کرده‌اند که از این میان ۷۰ درصد به ایران، ۱۸ درصد به پاکستان، ۱۱ درصد به ترکیه و اروپا و ۲ درصد دیگرشان به کشورهای دیگر مهاجرت کرده‌اند.

 

بر اساس این گزارش از میان ۳.۶ میلیون تن، ۱.۹ میلیون تن در سال ۲۰۲۱ مهاجرت کرده اند، همچنین از سال ۲۰۱۲ بدین سو ۶.۹ میلیون تن از افغانستان مهاجرت کرده‌اند./فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار